BIZ Monster
Beauty & Wellness
Van der gaag optiek
Staat voor een persoonlijke benadering
Zeestraat 16
2681 CM

Van der Gaag optiek staat voor een persoonlijke benadering, vakmanschap, kwaliteit, een uitstekende service en aftersales. Wij zijn trots op onze trouwe klantenkring. Bij verhuizing naar een andere gemeente of zelfs naar andere provincie komen zij nog steeds naar onze winkel.

Voor vrijblijvend advies op het gebied van brillen, contactlenzen en oogzorg bent u van harte welkom in onze moderne en sfeervolle optiekzaak in Monster. Wij beschikken over de modernste apparatuur en meest geavanceerde meetinstrumenten waarmee een nauwkeurig oogonderzoek kan worden uitgevoerd.

Wij willen op het hoogste niveau presteren en onze klanten het beste bieden. Onze collectie monturen en zonnebrillen wordt zorgvuldig samengesteld en is trendsettend. Wij staan voor u klaar met een luisterend oor, eerlijke adviezen en een deskundig oordeel. Maar bovenal met een passie voor bijzondere kwaliteitsbrillen met daarin de veel geprezen Varilux glazen.

Benieuwd naar onze collectie en wat wij voor u kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen. Wij zorgen voor een beter zicht en geven je de look waarmee je gezien mag worden. Van der Gaag optiek kijkt verder! Welkom!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag tot en met vrijdag: van 9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag: van 9.30 tot 16.00 uur.

ADRES

Zeestraat 16
2681 CM Monster

CONTACT

T 0174 243143
E info@vandergaagoptiek.nl
http://www.vandergaagoptiek.nl

Uitgelicht! Kledingreparatie De Regenboogschaar ""
Evenementenkalender

er zijn momenteel geen geplande evenementen